AUDAC PARTNER

Gecertificeerd AUDAC partner

De slogan van AUDAC is “Inspired by sound” en dat is ook hoe wij bij MDV Electro erin staan. Als enige gecertificeerde partner is Zeeland kunnen wij de kwaliteit leveren waar u wellicht behoefte aan heeft. 

Over AUDAC

“Het is wat we ervaren door onze zintuigen die het leven zinvol maken. In feite kunnen we zeggen dat we door de kwaliteiten in spraak en muziek die we ervaren, we vertrouwd raken met de hogere waarden van het leven. Dit is slechts één van de redenen waarom je bij AUDAC een passie voor geluid zult vinden. Elke luidspreker, audiomatrix of versterker oplossing die we ontwikkelen drukt dezelfde inspiratie en kwaliteit uit die de verwachtingen van de gebruikers overtreft, waardoor het geen toeval is dat ons succes voortvloeit uit het verkennen van nieuwe methoden en ideeën buiten de conventionele grenzen..”

AUDAC producten

AUDAC heeft veel verschillende productcategorieën en  producten die aansluiten bij uw wensen. Bekijk alle producten via onderstaande button.

Neem contact op

Heeft u interesse in AUDAC producten, een installatie of wenst u meer informatie?  Neem contact met ons op en krijg direct uw adviseur aan de lijn.