Electro techniek

Specialist in alles op het gebied van electro

Wij zijn al jarenlang specialist in alles op het gebied van electrotechnische installaties. Hierin verzorgen wij complete installaties van alle bij elkaar horende elektrische apparatuur, verbindingen en aansluitingen die zich in (utiliteits)gebouwen bevinden. 

We zijn gespecialiseerd in de engineering, uitvoering, beheer, inspectie en onderhoud van elektrotechnische installaties en werken volgens de laatste wettelijk gestelde normen. Met onze jarenlange kennis en ervaringen in de branche gaan wij mee met de nieuwste ontwikkelingen om uw elektrotechnische installatie toekomstbestendig af te leveren.  

Mogelijkheden

Naast bovenstaande mogelijkheden bieden wij ook veel maatwerk aan en kunnen we aan bijna ieder verzoek op elektrotechnisch gebied voldoen. Staat uw wens of verzoek er niet tussen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Storingen

Heeft u een storing in uw installatie of wilt u een beroep doen op onze services? Bel ons direct via onderstaande knop en krijg direct een monteur aan de lijn. 

Projecten

IMG_5370

Lichtinstallaties | Winkel

Een nieuw of bestaand pand moet worden voorzien van de juiste licht- en krachtinstallatie. Deze winkel in Renesse hebben wij voorzien in de juiste balans tussen energieverbruik en een perfecte uitstraling.

aaa73e0e-6f2c-45c9-a709-e8cd9d270cbd

Noodverlichting | Middelburg

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf, instelling of overheidsgebouw. Voor een winkel in Middelburg hebben wij het hele gebouw mogen voorzien van noodverlichting. 
c1f8079c-7bdc-4e9a-adc6-a23984279741

LED verlichting | Kamperduinen

Er zijn verschillende redenen voor bepaalde verlichtingskeuzes. Bij de Kamperduinen van Amadore Group hebben wij een nieuwe indentiteit mogen creëren door middel van hun LED verlichting. 

Volg ons op Instagram...