Projecten

Electro Techniek

IMG_5370

Lichtinstallaties | Winkel

Een nieuw of bestaand pand moet worden voorzien van de juiste licht- en krachtinstallatie. Deze winkel in Renesse hebben wij voorzien in de juiste balans tussen energieverbruik en een perfecte uitstraling.

aaa73e0e-6f2c-45c9-a709-e8cd9d270cbd

Noodverlichting | Middelburg

Noodverlichting is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf, instelling of overheidsgebouw. Voor een winkel in Middelburg hebben wij het hele gebouw mogen voorzien van noodverlichting. 
c1f8079c-7bdc-4e9a-adc6-a23984279741

LED verlichting | Kamperduinen

Er zijn verschillende redenen voor bepaalde verlichtingskeuzes. Bij de Kamperduinen van Amadore Group hebben wij een nieuwe indentiteit mogen creëren door middel van hun LED verlichting. 

Events Support

IMG_2763

Zeeland Beach Classics

Voor de Zeeland Beach Classics zijn wij al jarenlang vaste partner voor alles op het gebied van Event Support. Stroomvoorziening, op- en afbouw en een professionele congreszaal. Een goed voorbeeld van een top samenwerking! 

IMG_2714

Rescue Vlissingen

De Rescue in Vlissingen is het grootste hulpverleners evenement van Nederland en hier zorgen wij voor de tijdelijke stroomvoorzieningen van alle veiligheidsvoertuigen op de Boulevard.
IMG_3434

Challenger Zeeland

De Challenger Zeeland is een van de eerste grote projecten die wij met MDV Events hebben gedraaid. Hier ondersteunde wij de algemene organisatie en zorgen we voor een internationale en professionele sfeer. 

IMG_3881

Oesterei Yrseke

Voor de Oesterei in Yrseke hebben wij het hele evenement voorzien van een tijdelijke stroominstallatie. Een prachtig project op een pracht locatie. 

Audiovisueel

IMG_3360

Vaste installatie geluid | Inbouw speakers

Zo kunnen wij uw gebouw voorzien van prachtige inbouw geluidsinstallatie. Wij verwerken alles keurig in de wand en zorgen daarmee voor een strakke look & feel van uw bedrijf. 
IMG_4419

Vaste geluid- en lichtinstallatie | VV Kloetinge

Voor de voetbalvereniging VV Kloetingen hebben wij de vaste geluid- en lichtinstallatie mogen plaatsen. Na iedere wedstrijddag kan menig toeschouwer genieten van topkwaliteit licht en geluid! 

IMG_1586

Vaste geluid- en lichtinstallatie | Zaal

Voor een feestzaal in een hotel hebben wij de complete geluid- en lichtinstallatie mogen installeren. Hiervoor hebben wij deze geluidskast ingebouwd en wordt er op dagelijkse basis genoten van dit prachtige resultaat!