Audiovisueel

Specialist Audiovisueel

Wij zijn al jarenlang specialist in alles op het gebied van audiovisueel. Wij kunnen u zowel adviseren, ondersteunen of ontzorgen met bijna alle vormen van licht en geluid. 

U kunt bij ons terecht voor vaste installaties voor uw licht en geluid. Denk daarbij aan een vaste geluidsinstallatie voor een cafe, zaal, kantoor, winkel, restaurant, etc. De mogelijkheden zijn grenzeloos. 

Mogelijkheden

Naast bovenstaande mogelijkheden bieden wij ook veel maatwerk aan en kunnen we aan bijna ieder verzoek opzet gebied van licht en geluid voldoen. Staat uw wens of verzoek er niet tussen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

Wij kunnen uw evenement of gebouw voorzien van de juiste audiovisuele materialen. Neem contact met ons op en krijg direct uw adviseur aan de lijn. 

Projecten

IMG_3360

Vaste installatie geluid | Inbouw speakers

Zo kunnen wij uw gebouw voorzien van prachtige inbouw geluidsinstallatie. Wij verwerken alles keurig in de wand en zorgen daarmee voor een strakke look & feel van uw bedrijf. 
IMG_4419

Vaste geluid- en lichtinstallatie | VV Kloetinge

Voor de voetbalvereniging VV Kloetingen hebben wij de vaste geluid- en lichtinstallatie mogen plaatsen. Na iedere wedstrijddag kan menig toeschouwer genieten van topkwaliteit licht en geluid! 

IMG_1586

Vaste geluid- en lichtinstallatie | Zaal

Voor een feestzaal in een hotel hebben wij de complete geluid- en lichtinstallatie mogen installeren. Hiervoor hebben wij deze geluidskast ingebouwd en wordt er op dagelijkse basis genoten van dit prachtige resultaat! 

Volg ons op Instagram...