Events Support

Specialist in Event Support

Wij zijn al jarenlang specialist in alles op het gebied van Event Support. Zo kunnen wij u volledig ontzorgen in de organisatie van uw evenement, maar ook bijspringen waar nodig. Van het aanleggen van een tijdelijke stroomvoorziening tot het regelen van het podium. De mogelijkheden zijn enorm. 

Met goede samenwerkingen en referenties als de Zeeland Beach Classics, Rescue & de Challenger heeft MDV Events Support zich bewezen als grote speler op het gebied van Events Support. Wij maken overal een feest van! 

Mogelijkheden

Naast bovenstaande mogelijkheden bieden wij ook veel maatwerk aan en kunnen we aan bijna ieder verzoek opzet gebied van Event Support voldoen. Staat uw wens of verzoek er niet tussen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

Neem contact op

De evenementenbranche is enorm en de mogelijkheden zijn groots. Wij kunnen uw evenement voorzien van de juiste support. Neem contact met ons op en krijg direct uw adviseur aan de lijn. 

Projecten

IMG_2763

Zeeland Beach Classics

Voor de Zeeland Beach Classics zijn wij al jarenlang vaste partner voor alles op het gebied van Event Support. Stroomvoorziening, op- en afbouw en een professionele congreszaal. Een goed voorbeeld van een top samenwerking! 

IMG_2714

Rescue Vlissingen

De Rescue in Vlissingen is het grootste hulpverleners evenement van Nederland en hier zorgen wij voor de tijdelijke stroomvoorzieningen van alle veiligheidsvoertuigen op de Boulevard.
IMG_3434

Challenger Zeeland

De Challenger Zeeland is een van de eerste grote projecten die wij met MDV Events hebben gedraaid. Hier ondersteunde wij de algemene organisatie en zorgen we voor een internationale en professionele sfeer. 

IMG_3881

Oesterei Yrseke

Voor de Oesterei in Yrseke hebben wij het hele evenement voorzien van een tijdelijke stroominstallatie. Een prachtig project op een pracht locatie. 

Volg ons op Instagram...